Wie is mensenverhaal?

lekkerboekblogs

Wie is mensenverhaal?

Mensenverhaal is een levend blog vol mensen en verhalen.
Blogs met een tikkeltje kwetsbaarheid, humor en altijd iets recht uit de maatschappij en mensenlevens gegrepen.

Mens en verhaal of mensenverhaal.
Het is maar net hoe je het leest 🙂

Mijn werk binnen het Leger des Heils levert een schat aan verhalen op. Binnen deze organisatie, die zich richt op zorg voor de kwetsbaarste mensen van de samenleving, ben ik van ongeschoolde huishoudelijk medewerker tot ambulant ondersteuner gegroeid. Veel van mijn blogs zijn dan ook vooral op situaties gericht, die ik maatschappelijk gezien de moeite waard vind om te belichten. Soms ontroerend, zo nu en dan schokkend, vaak met een gezonde dosis humor!

Andere blogs gaan over geloofskwesties, mijn werk in Roemenië, mijn vriendschappen en de perikelen in mijn leven. In wat oudere blogs kan je bijvoorbeeld mijn intense en kwetsbare worsteling lezen van een psychische ineenstorting na de diagnose kanker.
Het laatste jaar plaats ben ik met de billen bloot gegaan rondom mijn enorme verlangen bij de politie te werken en het (sport)proces (30 kilo eraf!) dat daarmee gepaard gaat. 

In sommige blogs zul je mijn ervaringskennis als getroebleerde jongere, verslaafde adolescent, psychiatrische jong volwassene, ex kanker patiënt, maar bovenal als discipel van Christus proeven. Met dit laatste bedoel ik: Ik probeer lief te hebben zoals Hij wilt dat wij elkaar lief hebben. En daar zijn lang niet altijd (geschreven) woorden voor nodig. 

Ik ben mens. Ik heb een verhaal.
En daarnaast deel ik graag die van anderen.

Ik zou zeggen: Neus er lekker wat doorheen en vergeet vooral niet je in te schrijven voor de nieuwste verhalen!