About me!

 

TasSchrijft

Welkom!!

Natasja, gecentreerd tussen de 30 en 40, levend tussen het stomende Velsen en het mooie Ede. Een schrijvende koffieleut in hart en nieren die in haar talige brein altijd de kleurrijke aspecten van het bestaan in woordkunst probeert te vangen.

writer

Wie ben ik: Een neurodivers brein die heerlijk extravert introvert kan zijn. Hou hierdoor van de paradox van het leven. Tussen leven en dood, zit ze overal. Een denker die vooral doet en in mijn bombastische energie altijd op zoek naar theatrale rust. Ik heb een intense passie voor mensen, taal en God. Auteur van 5 boeken, 2 jaar stadsdichter achter de rug en schrijver voor diverse platforms. Ex-vrouw van de hier terug te vinden ex-Manlief. Relatiestatus geniet Lief Lisa en het mede-moederschap voor 3 kinderen. 🙂

Maar ik ben ook heel wat andere ‘exen’… – ex jeugdzorg jongere, ex-verslaafde, ex-dakloze, ex-psychiatrisch patiënt én ex-kankerpatiënt. Dat geeft, in combinatie met mijn leven waarin ik graag geloof en psychologie bezig, nogal wat te schrijven, dat kan ik je wel verhalen!

Wat doe ik: Ik heb 9,5 jaar gewerkt als huishoudelijk medewerker, tegenwoordig ben ik ambulant ondersteuner, die zich dan weer een agogisch medewerker GGZ mag noemen maar een ambitie politie nastreeft. Sport is een kentering in mijn identiteit geweest. Als sociale activist meander en mijmer ik door het leven met een verwerkingssnelheid waar ik soms ruzie mee heb en daarom ben ik denk ik in geheel mijn wezen een verhalenverteller die vooral wil weten wat het eigenlijke verhaal in alles is.

Verder laat ik mij heerlijk inspireren door de flexibiliteit van het gezinsleven en menselijk bestaan waarvoor ik een fundamentele leidraad in mijn geloofsleven vind.
Ik geloof in God, in wonderen en in veerkracht. Dat maakt het leven rijk. Maar soms ook rijkelijk verdrietig, want God is niet altijd zichtbaar, wonderen gebeuren niet altijd en veerkracht wordt soms bevraagd en op de proef gesteld…

Geniet van mijn blogs, zoals ik van het schrijven geniet.

Wil je verrast worden? Vul je email in en volg mij blog!