About me!

 

TasSchrijft

Welkom!!

Natasja, gecentreerd tussen de 30 en 40, levend tussen het stomende Velsen en het mooie Ede. Een schrijvende koffieleut in hart en nieren die in haar talige brein altijd de kleurrijke aspecten van het bestaan in woordkunst probeert te vangen.

writer

Wie ben ik: Een neurodivers brein dat heerlijk extravert introvert kan zijn. Ik hou van de paradox van het leven. Tussen leven en dood zit ze overal. Een hoogbegaafde denker die vooral doet en in mijn bombastische energie altijd op zoek naar theatrale rust. Ik heb een intense passie voor mensen, taal en God. Auteur van 5 boeken, 2 jaar stadsdichter achter de rug en schrijver voor diverse platforms. ADHD coach hoewel ik binnen mijn bedrijfje een andere kant op ben gegaan. Ex-vrouw van de hier terug te vinden ex-Manlief. Ex-hetero ook. Relatiestatus geniet Lief Lisa en het mede-moederschap voor 3 kinderen. 🙂

Maar ik ben ook heel wat andere ‘exen’… – ex jeugdzorg jongere, ex-verslaafde, ex-dakloze, ex-psychiatrisch patiënt én ex-kankerpatiënt. Dat geeft, in combinatie met mijn leven waarin ik graag geloof en psychologie bezig, nogal wat te schrijven, dat kan ik je wel verhalen!

Wat doe ik: inmiddels werk ik ruim 12 jaar bij het Leger des Heils. Door verschillende functies heen werk ik nu als ervaringsdeskundig agoog omdat het jasje van ‘hulpverlenen binnen kaders’ mij gewoonweg niet past. Daarnaast ben ik eigenaar van Taal&Verhaal Centraal, een kleine onderneming die schrijven en (mindstyle) coaching combineert.
Als verkapt sociaal activist spreek, schrijf. meander en mijmer ik door het leven met een verwerkingssnelheid waar ik soms ruzie mee heb en ben ik in geheel mijn wezen een verhalenverteller.  Ik wil weten wat het eigenlijke verhaal in alles is.

Verder laat ik mij heerlijk inspireren door de flexibiliteit van het gezinsleven en menselijk bestaan waarvoor ik een fundamentele leidraad in mijn geloofsleven vind.
Ik geloof in God, in wonderen en in veerkracht. Dat maakt het leven rijk. Maar soms ook rijkelijk verdrietig, want God is niet altijd zichtbaar, wonderen gebeuren niet altijd en veerkracht wordt soms bevraagd en op de proef gesteld…

Geniet van mijn blogs, zoals ik van het schrijven geniet.

Wil je verrast worden? Vul je email in en volg mij blog!