About me!

Welkom!!

Natasja, ergens tussen de 30 en de 40, wonend in Velsen. Ik ben schrijvende koffieleut in hart en nieren en ik wil JOU bereiken met mijn blogs!

writer

Wie ben ik: Een extravert die heerlijk introvert kan zijn, een denker die vooral doet en in mijn bombastische energie altijd op zoek naar theatrale rust. Ik heb een intense passie voor mensen, taal, Roemenië en God. Bovenal ben ik schrijfster! Auteur van 5 boeken en 2 jaar stadsdichter geweest van gemeente Beverwijk!

Maar ik ben ook heel veel ‘exen’… – ex jeugdzorg jongere, ex-verslaafde, ex-dakloze, ex-psychiatrisch patiënt én ex-kankerpatiënt. Dat geeft, in combinatie met het maatschappelijk bezige leven dat ik beleef nogal wat te schrijven, dat kan ik je wel vertellen.

Wat doe ik: Ik heb 9,5 jaar gewerkt als huishoudelijk medewerker, tegenwoordig ben ik ambulant ondersteuner, die zich dan weer een agogisch medewerker GGZ mag noemen. Ik ben sinds een jaar verliefd op het vitale leven waarin sport een flink onderdeel is. In mijn vakanties ben ik deeltijd zendeling om met mijn man werkgelegenheid in Roemenië te creëren en hulpgoederen uit te delen. Ik schrijf en dicht en mijmer heel wat uurtjes per week op papier of toetsenbord!

Verder laat ik mij heerlijk inspireren door de emotionele flexibiliteit van het menselijk bestaan. Dit doe ik rijkelijk met mijn heerlijke netwerk en allerlei soortige ontmoetingen. Ik surf dan ook dagelijks op de golven van het leven. En soms… lazer ik er vanaf. Niet zonder weer op de plank te klimmen.
Mijn geloof in God is mijn leven en mijn redding. Het is tevens een fundament voor mijn blogs. Ik geloof in wonderen en dat maakt het leven rijk. Maar soms ook rijkelijk verdrietig, want ze gebeuren niet altijd…

Geniet van mijn blogs, zoals ik van het schrijven geniet.

Wil je verrast worden? Vul je email in en volg mij blog!