About me!

Welkom!!

Natasja, ergens tussen de 30 en de 40, getrouwd met Manlief Pieter en wonend onder de rook van de Tata in Velsen! Ik ben schrijvende koffieleut in hart en nieren en ik wil JOU bereiken met mijn blogs!

writer

Wie ben ik: Een mensenliefhebber, een denker die doet, een lezer, iemand die altijd balans zoekt tussen energiek en in de rust zijn, altijd in voor iets wat anders is dan anders en een passie voor taal, Roemenië en God. Bovenal ben ik schrijfster! Auteur van 4 boeken en 2 jaar stadsdichter geweest van gemeente Beverwijk!

Maar ik ben ook heel veel ‘exen’ – ex jeugdzorg jongere, ex-verslaafde, ex-dakloze, ex-psychiatrisch patiënt én ex-kankerpatiënt. Dat geeft te schrijven, dat kan ik je wel vertellen. Lees mijn blogs en je leert mij verder nog wel kennen!

Wat doe ik: Ik heb 9,5 jaar gewerkt als huishoudelijk medewerker, tegenwoordig ben ik ambulant ondersteuner. (agogisch medewerker ggz) Ik gebruik mijn vakanties om samen met mijn man in Roemenië hulpgoederen uit te delen en werkgelegenheid te creëren, eigenlijk ben ik dus ook een deeltijd zendeling. En ik schrijf en dicht en mijmer heel wat uurtjes per week op papier of toetsenbord! Oh, zo nu en dan zul je ook een studie achtig blogje vinden over het leven als gelovige.

Verder laat ik mij heerlijk inspireren door de emotionele flexibiliteit van het menselijk bestaan.
Mijn geloof in God is mijn leven en mijn redding. Het is tevens een fundament voor mijn blogs. Ik geloof in wonderen en dat maakt het leven rijk. Maar soms ook rijkelijk verdrietig, want ze gebeuren niet altijd…

Geniet van mijn blogs, zoals ik van het schrijven geniet.

Wil je verrast worden? Vul je email in en volg mijn blog! Geloof me, ik stel je niet teleur!