About me!

17155232_1900122886885632_7303373338424001362_n

Welkom!!

Natasja, ergens in de 30 maar nog geen 40, getrouwd met Manlief Pieter en wonend onder de rook van de Hoogovens in Velsen! Ik ben schrijfster in hart en nieren en ik wil JOU bereiken met mijn blogs!

Schrijven heb ik mijn hele leven al gedaan. Koffie! Ook dat moet je van mij weten. 😉

writer

Wie ben ik: Als ik mijzelf in enkele woorden zal moeten omschrijven zal dat zijn: iemand die vele aspecten van het leven heeft geleefd. Zo ben ik heel veel ‘exen’ – jeugdzorg jongere, ex-verslaafde, dakloze, ex-psychiatrisch patiënt (van Borderline, PTSS en nog wat ex-tra’s…) én ex-kankerpatiënt. Dat geeft te schrijven, dat kan ik je wel vertellen. Mááár bovenal ben ik een mensenliefhebber, een denker die doet, een lezer, iemand die altijd balans zoekt tussen energiek en in de rust zijn, altijd in voor iets wat anders is dan anders en een passie voor taal, Roemenië en God. Bovenal ben ik schrijfster! Auteur van 4 boeken en 2 jaar stadsdichter geweest van gemeente Beverwijk! Maar… lees mijn blogs en je leert mij kennen!

Wat doe ik: Ik werk parttime als huishoudelijk medewerker en in het bedrijfsopvang team bij het Leger des Heils en combineer dit met een stukje ervaringsdeskundigheid. Ik gebruik mijn vakanties om samen met mijn man in Roemenië hulpgoederen uit te delen en werkgelegenheid te creëren, eigenlijk ben ik dus ook een deeltijd zendeling. En ik schrijf en dicht en mijmer heel wat uurtjes per week op papier of toetsenbord! Oh, zo nu en dan zul je ook een studie achtig blogje vinden over het leven als gelovige.

Verder laat ik mij soms inspireren door de emotionele flexibiliteit van het leven.
Mijn geloof in God is mijn leven en mijn redding. Het is tevens een fundament voor mijn blogs. Ik geloof in wonderen en dat maakt het leven rijk. Maar soms ook rijkelijk verdrietig, want ze gebeuren niet altijd…

Geniet van mijn blogs, zoals ik van het schrijven geniet.

Wil je verrast worden? Vul je email in en volg mijn blog! Geloof me, ik stel je niet teleur!