Boeken

5595309_keep_calm_and_read_my_books

Wat heb ik geschreven!?

Op deze pagina vind je ook de link naar een gratis bundel!
***

Als kind schreef ik al dagboek na dagboek vol. Als volwassene bleef deze gewoonte, in boekvorm, in blogvorm, in briefvorm, in poëzie enz. enz. enz. Inmiddels heb ik twee dichtbundels, één autobiografie, één roman en een boekje gebundelde verhalen over mijn werk binnen het Leger des Heils op mijn naam.

– 2007 verscheen mijn eerste gedichtenbundel: ‘En dichtend leerde ik leven…’

Als tiener groeide het verlangen om mijn gedichten uit te geven en dit gebeurde in 2007.  Het is voornamelijk een schrijven waarin ik mij richtte op het verwerken van mijn jeugd en jong volwassen zijn en is destijds gepubliceerd bij Tobi Vroegh, een uitgeverij die zich richt op het slaan van een brug tussen de psychiatrie en de rest van de maatschappij.

2013 heb ik mijn autobiografie uitgegeven ‘Mama zei dat ik zou sterven…’, over mijn leven dat eindelijk betekenis vindt. Als kind heb ik veel pech gehad. Als tiener veel ondoordachte keuzes gemaakt. Als jongvolwassene mocht ik puin ruimen. Naast (met lichte pen beschreven) ellende is het een boek over de ingewikkeldheid van relaties, regels, ruimte nemen en ruimte geven. Waar bestaande vloeken, het zoeken naar liefde, het vluchten van het leven en het uiteindelijke vinden van geluk en geloof.

Op zowel de website van de uitgeverij als op bol kun je dit boek nog bestellen en de recensies lezen van lezers die je voor zijn gegaan! Uiteraard kun je mij ook via de contactpagina een berichtje sturen. 

 

2016 volgde de roman ‘Over grenzen,’ over Roemenië, mensenhandel en hoop. Ook dit boek is uitgegeven bij Scholten en daarnaast verkrijgbaar bij bol. Ook hier zijn vele je voorgegaan en hebben een recensie geschreven! Deze psychologische roman is ontstaan dankzij mijn ervaringen in Roemenië, het zien van het armoedige leven dat de zigeuners daar leiden, de wetenschap dat sommige van deze meiden uit wanhoop of misdaad in de prostitutie belanden en de (politieke) tendensen die zich hier ook in Nederland afspelen als het gaat om mensenhandel. Een spannend, realistisch en meeslepend verhaal  met een verrassende ontknoping!

 

– 2017 schreef ik een troostend dichtbundeltje ‘Dichter tegen kanker aan’, dat een periode gratis aangeboden is in het kankerziekenhuis (AVL) waar ik in 2016 ben behandeld, ook lag het ter aanbod in het RKZ in Beverwijk. Heb je of ken je iemand met kanker en wil je een bundeltje: benader mij en ik stuur er één op.
Dit bundeltje is ook GRATIS te downloaden!

Voor meer informatie en de gratis verspreiding/download van deze bundel kun je deze link gebruiken.

received_1954105108154076

Eind 2020 verscheen ‘Kwetsbaar op de rand’, een verzameling uiteenlopende verhalen die via mensenverhaal hun weg naar de buitenwereld vonden. Mijn werkgever pakte de verhalen op en besloot deze voor de organisatie te drukken en te verspreiden onder collega’s en als relatiegeschenk. Bij voldoende aanbod én oprechte interesse kun je een berichtje sturen via de contactpagina! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s