Geen categorie

Rustmoment

Vandaag werd ik door mijn chirurg in het ziekenhuis gebeld. Toen ze haar naam zei gierde de zenuwen door mijn lijf. Meestal is sneller belletje alleen maar slecht nieuws. Dit keer was het goed. De tong is nog steeds schoon en we hebben een flinke hap littekenweefsel weggenomen. Soort van twee vliegen in 1 klap.

Verder is er voor mij een periode van rust aangebroken. In de afgelopen maanden ben ik steeds meer kalmeringsmiddelen gaan gebruiken omdat ik mij zo rot voelde. De tijdelijke verdoving ervan was afdoende, tot ik nu met een depressie én verslaving opgescheept zit. Vandaag ben ik dan ook op een Paaz in Haarlem neergestreken om een stukje detox in te gaan. Ik hoop dat mijn somberheid mindert, dat de opname mij zal brengen wat ik wens en dat ik snel weet op de been mag zijn.

Voor nu is het best eenzaam. Je zit alleen op een veel te grote lege kale kamer. Met een kast, bed en stoel met tafeltje. Het is pure luxe dat ik eigen douche en wc heb. Zelf nu op mijn dieptepunt en opname besef ik mij hoe rijk wij het hebben.

Over drie weken staat er een Roemenië reis gepland waar ik al vrije dagen voor heb. Ik hoop van harte dat ik dan wat opgeknapt ben. Zij hebben daar zoveel niet wat bij ons vanzelfsprekend is.

En hopelijk snel weer wat inspirerende blogs. Maar voor nu. Koffie en herstel.

Wish me Luck!

2 gedachten over “Rustmoment

 1. Hallo Natasja,
  Geen blog deze keer. Wél een inkijkje in wat je nu doormaakt en dat is een ‘hele kluif’.
  Sterkte gewenst!
  Ik hoop dat je voldoende opknapt om op reis te gaan naar Roemenië!
  Vriendelijke groet,
  Aart,-

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s